dimarts, 22 de setembre del 2009

Mitologia: els déus grecs.


Ara que ja sabeu escriure els noms dels déus en grec cal que identifiqueu cada divinitat amb els seus atributs i les seves competències. Tal com vaig comentar a classe ens estrenem amb una adreça electrònica molt important per al llatí i al grec, la del Sebastià Giralt: Laberint. Recordeu com heu d'anar avançant per tal d'estudiar els diferents déus. Ell mateix ens indica altres webs interessants. Mireu-les i trieu-ne una. Quina?. Busque aquest tema al primer bloc al que us vaig fer conectar. En recordeu el nom? Preparats i preparades per fer el vostre powerpoint?
Aquí podreu trobar moltes imatges en diferents quadres de grans pintors. És elolimpo.com .
Si voleu consultar un diccionari mitològic proveu aquest. El deixo posat al bloc a Mitologia.

Aquests alumnes de Clàssics a la romana també ho han treballat super bé. Aneu clicant els diferents apartats. Potser us agraden més els ppt del Cristòfol.

No oblideu pas el que hi ha a Palladium i una nova web, la del Marià Betriu EVPHORVIA. Heu de triar l'opció de religió grega, Déus i deesses. Això sols són exercicis, heu de tenir ja apresa la teoria, podeu consultar el vostre quadre imprès.

Aquí teniu més exercicis i la teoria. Ho sabeu escollir?
Hi ha molt de material a Palladium. Llegiu la teoria i feu l'autoevaluación.
Si voleu mirar bons quadres de divinitats i personatges mitològics: el olimpo.com . No oblideu anar a l'etiqueta MITOLOGIA, on acabo de dir que hi ha inclòs un diccionari.

Si féssim una sortida al Laberint d'Horta ens la prepararíem amb aquesta web. Aquí trobaríem una explicació teòrica feta per la M.Capellà.