dimecres, 30 de setembre del 2009

Activitats mit.

Ja coneixeu moltes de les divinitats gregues i llatines. Les vàrem presentar el dia 22, ara és hora de posar-nos a fer alguns exercicis. Aneu clicant els diferents enllaços. Heu de triar-ne 3 com a favorits, apunteu-los a la llibreta. Passo els ppt fets pels alumnes de Cristòfol. A casa heu de triar 3 VIDEOS sobre déus grecs que siguin divertits i didàctics.

1. Averiguar la divinitat dels dies de la setmana: Santillana sembla que no s'activen. Repassem aquest powerpoint i fem directament els exercicis des de Cultura clàssica. net. El dels déus i els seus atributs.

2. IES Melchor de Macanaz: associar imatge amb el nom de la divinitat. Si aneu avançant trobareu els mots encreuats, de triar V o F, afirmacions per ordenar, etc... Resulten útils també la resta de matèries. Mireu l'índex general.

3. La web d'I. Fígols presenta una bona teoria i bons exercicis amb hotpotatoes que fan associar imatge i divinitat. Busqueu les Aplicacions Didàctiques o cliqueu aquí directament.

4. La teoria i exercicis de Palladium: sobre els conceptes de mite i religió amb els seus 3 apartats. Divertides les activitats sobre els déus

. De nivell més elevat són els exercicis de M. Betriu. Els de 1er BTX 09-10 ja els han fet.